ZONDAG 25 FEBRUARI

Steun onze school, koop een ontbijtmand.

Beste ouders, sympathisanten,

Op zondag 25 februari 2024 organiseert ouderraad centrum opnieuw hun ontbijtmandenactie.
Vorig jaar hebben we dankzij jullie steun 260 ontbijtmanden verkocht. Met de opbrengst hiervan hebben we de speelplaats aantrekkelijker gemaakt met nieuwe speeltuigen. Ook dit jaar heeft het schoolteam en de ouderraad weer mooie plannen, meer hierover volgt.

Dus, terwijl u geniet van ons ontbijt, helpt u ons doel te bereiken. Let op: de inhoud van de ontbijtmanden kan verschillen van de foto’s. Bestellen kan tot en met maandag 19 februari.

25 februari 2024

Ontbijtmandenactie

Afhalen

Zondag 25 februari 7u30 – 09u00 op de Sint-Franciscusschool Centrum (Kerkstraat 10, 9250 Waasmunster)

Levering

We kunnen de ontbijtmanden ook aan huis leveren voor de extra kost van € 5. De levering van de pakketten gebeuren tussen 08u00 en 10u00. Let op: levering enkel binnen een straal van 10 km rondom de school.

Vorige Realisaties

Als ouderraad vinden we het belangrijk om de school en zijn leerlingen extra middelen te kunnen geven die niet in de schoolbudgetten zijn opgenomen. Zo investeerden we de voorbije jaren in de speelplaatsen en kochten we vorig jaar een nieuw speeltuig dankzij onder andere de opbrengst van onze ontbijtactie.

Ook dit jaar heeft het schoolteam weer mooie plannen ter verbetering van de speel- en leerruimte voor onze kinderen. Meer info volgt zeker nog.

Dus, terwijl u geniet van ons ontbijt, helpt u ons doel te bereiken.

STEUN ONZE SCHOOL

Bekijk onze sponsorformules