ZATERDAG 1 JUNI

Kom smullen tijdens het schoolfeest op onze Centrum school!

Beste ouders, sympathisanten,

Op zaterdag 01 juni 2024 zet de ouderraad hun schouders wederom onder de organisatie van het jaarlijkse schoolfeest samen met het schoolteam. Dit jaar staan de helpende handen terug achter de BBQ zodat het vlees recht van de grill komt en het groentenbuffet kraakvers is. De toog serveert lekkere en frisse dranken en is bereikbaar tijdens de optredens.

ONZE WEBSHOP IS GESLOTEN

U kan beperkt bestellen aan de bonnetjesstand tijdens het schoolfeest, maar op = op.

Bedankt alvast voor jullie steun.

Gezocht: Helpende Handen

Net zoals vorige jaar helpen we met de ouderraad het leerkrachtenteam bij de hele organisatie van het schoolfeest.

Zo staan we zelf achter de BBQ zodat het vlees recht van de grill komt en het groentenbuffet kraakvers is. De toog serveert lekkere en frisse dranken, alsook aperoschotels en heerlijke desserts

Wil jij ons hierbij helpen? Vul dan dit formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Wat met de opbrengst?

Een trein voor de kleuters en een nieuwe buitenklas

Kinderen en het team dromen van een buitenklas. Aan de ouderraad werd gevraagd om dit te ondersteunen en hierin mee te investeren.

We willen de oude kleuterspeelplaats omtoveren tot een klaslokaal onder de kruin van een grote boom. We hebben nood aan banken, een podium, een schaduwzeil, krijtborden,…en helpende handen om te breken, te bouwen, te schilderen en mee op te bouwen.

Een Chill-zone op de speelplaats

Op de lagere school mist de leerlingenraad een chill-zone, toffe banken tussen het groen om wat rond te hangen tijdens de speeltijd.

Een plaats om te genieten van de vriendschap of de rust.

we zouden het dit voorjaar nog niet zeggen maar er is ook een grote nood aan extra schaduw. De school gaat samen met de ouderraad op zoek naar de mogelijkheden.

Alle suggesties of hulp zijn welkom.